Backups, je denkt ze niet nodig te hebben.
Tot het fout gaat.

Kiest u voor Managed backups dan weet u zeker dat er altijd een back-up is van uw data zonder dat u er omkijken naar heeft. Dagelijks wordt er een incremental backup gemaakt, waarbij de nieuwe en gewijzigde data wordt opgeslagen buiten het datacenter van Servermeister. Wekelijks wordt er automatisch door Servermeister een full back-up gemaakt van alle aanwezige data op uw server.

Geïnteresseerd in Remote of Local Backups? neem contact met ons op!

Neem contact met ons op. Wij beantwoorden je vragen graag.

Pay as you go

U betaalt uitsluitend voor wat u gebruikt. U betaalt geen kosten voor initiële overcapaciteit maar slechts voor de data waar ook daadwerkelijk een back-up van wordt gemaakt. In staffels van 10Gb koopt u vooraf een databundel die u maandelijks naar boven of naar beneden kunt aanpassen.

Wat krijgt u?

U bent gegarandeerd van een dagelijkse back-up van uw belangrijkste data. Indien u beheerdiensten van Servermeister.com afneemt, zorgen wij dat er dagelijks een controle plaatsvindt om u de zekerheid te geven dat de back-up ook daadwerkelijk geslaagd is. Wanneer u uw omgeving zelf beheert, dan sturen wij u de back-up logs toe. Mochten er zich onverhoopt toch problemen voordoen, dan lossen wij dit voor u op. U hoeft geen tapes meer te wisselen en mee het pand uit te nemen, alles staat in onze veilige cloud.

Een mooi Nederlands gezegde is: “het is beter om te voorkomen dan om te genezen”. Dit kan niet meer accuraat zijn bij het bespreken van verlies van belangrijke data. Hoe lastig het is om na dataverlies verloren bestanden weer terug te halen om maar niet te spreken van werk wat weer opnieuw gedaan moet worden. Zo gemakkelijk zijn dergelijke problemen te voorkomen met een backup. Voor diegenen die al wel regelmatig een backup maken is het weer de vraag waar deze backup vervolgens wordt bewaard? In een kast naast de laptop? In hetzelfde kantoor?

Vul je informatie in en wij nemen contact op.

TOP