Stop met het verspillen van tijd.

Nooit meer omkijken naar je serverpark. Geen uitschieters meer in je ICT-budget. Voor één vast bedrag per maand een beheerde serveromgeving.

Wil je meer dan alleen Serverbeheer? Denk dan ook aan hardware, werkplekbeheer en ondersteuning voor werknemers. Binnen één vast maandbedrag.

Maarten & VanessaWebacademy
De responstijd en support is waanzinnig! Wanneer er problemen zijn kalmeren ze je en gaan ze meteen aan de slag om een oplossing te vinden. ServerMeister is letterlijk 24 uur per dag te bereiken.

De beste service en support

  • We reageren snel en effectief
  • Volledige support voor elke klant
  • We stoppen niet voordat jij 100% tevreden bent
  • We leren het jou
  • Goed opgeleide, daadkrachtige experts
  • Pro-actieve support

Serverbeheerin 3 stappen

Onze Server Beheer pakketten zijn geschikt voor klanten met een eigen server of VPS met de wens het onderhoud, de beveiliging en back-ups van hun server aan een kundig bedrijf uit te besteden.

We helpen je. Snel.

We willen dat je ons vragen stelt, omdat we je graag helpen om je doelen te bereiken. We laten geen vragen onbeantwoord, reageren snel en laten geen probleem onopgelost. Beloofd.

Backup. Restore.

Om te voorkomen dat de gegevens op je server verloren gaan maken wij optioneel dagelijks een back-up van al jouw gegevens en slaan wij deze op een andere server voor je op.

Optimalisatie

Doordat wij jouw server goed in de gaten houden kunnen wij deze geleidelijk optimaliseren. Zo kun je het hoogst mogelijke uit je server halen en bespaart je op onnodig onderhoud.

Slimme monitoring

Je server wordt aangesloten op ons slimme monitoringssysteem. Je krijgt direct inzicht in je gehele server zoals schijfruimte, netwerk, processor en geheugen. Je kan slimme meldingen instellen zodat je direct een bericht krijgt wanneer je schijf bijna vol is of je php-script iets teveel geheugen gebruikt. Een slimme manier om te monitoren, volledig besloten en veilig.

Crash-logs

Gaat je server toch onverwachts offline dan maken wij een rapport over de seconden voor de crash, een soort seconds before disaster aflevering.

Server uptime

Monitor server uptime vanaf 60 locaties wereldwijd en buiten de firewall. Monitor uw server om u ervan te verzekeren dat deze beschikbaar is.

Oorzaak & gevolg analyse

Servermeister voert altijd een diepgaand onderzoek uit om vreemde afwijkingen binnen uw servers te achterhalen. Bovendien worden incidenten welke niet direct een aanwijsbare oorzaak hebben geregistreerd. Zo kunnen we patronen met mogelijke nadelige gevolgen eerder ontdekken en preventief aanpakken.

PetraOndernemer
Ook voor wat minder ervaren klanten is Servermeister een goede partij. Alles is erg overzichtelijk en ook bij vragen ben ik erg goed geholpen.

Maak kennis met Servermeister

Ervaar onze resultaaatgerichte aanpak. Plan direct een afspraak met een van onze professionals en bel 020 89 500 45 of stuur ons een email: [email protected]

Bel ons direct voor een afspraak 0208950045

Wij pakken het snel op, meestal online. Maar als het nodig is komen wij naar je toe. Dat scheelt een hoop zorgen.

Stella van Himbergenddid.nl
Ga je lekker met vakantie en kom je online in een safari met wolven in schaapskleren terecht. ServerMeister verslaat in elk geval the big five. Dank je wel heren, goed werk!

Net zoals hardware onderhoud, bestaat serverbeheer uit het dagelijks continue monitoren van de  meeste onderdelen van het besturingssysteem en hardware. Ook de applicaties die geïnstalleerd zijn op uw server(s) kunnen wij monitoren en ondernemen wij direct actie indien nodig. Dit geldt ook voor uw backup- en antivirus software op uw server(s). Deze hoeft u nooit meer zelf te controleren, dat doen wij dagelijks voor u. maandelijks ontvangt u van ons automatisch uitgebreide rapportage over de status van uw server(s) en onze werkzaamheden.

Als de server crasht staat het hele bedrijf stil! Dit is te voorkomen door goed beheer op de server. Draaien alle services? Zijn de harddisken niet bijna vol? Zijn alle updates wel geïnstalleerd? Zijn het OS en de programma’s wel up-to-date? Ga zo maar door! Je hoeft hier geen kostbare tijd meer aan te verspillen, wij houden het allemaal nauwgezet in het oog en reageren direct als er iets dreigt fout te gaan.

Veel van onze klanten (met of zonder eigen ICT afdeling) kiezen voor het periodiek inhuren van één van onze gecertificeerde systeembeheerders. Remote is veel mogelijk maar steeds meer van onze klanten kiezen daarnaast voor een systeembeheerder  die periodiek op locatie komt ondersteunen met het optimaal houden van de onderdelen. Voor bedrijven met een eigen ICT afdeling is een aanvullende systeembeheerder een belangrijk middel om de kennis en ervaring van de eigen ICT afdeling te verhogen. Wij koppelen altijd een vaste systeembeheerder aan een klant zodat u niet steeds een ander gezicht over de vloer heeft tijdens het periodieke systeembeheer.

Menno VeenCreature.nl
Ondanks dat ik (nog) geen vaste klant ben helpt Servermeister perfect. Het contact gaat snel en door de kennis van hen zijn de problemen snel verholpen. Mijn complimenten en zeker een aanrader.

Oorzaak & gevolg analyse

Ontdek meer

In geval van vreemde afwijkingen binnen de omgeving zullen wij een diepgaand onderzoek starten. Daarnaast worden incidenten welke niet direct een aanwijsbare oorzaak hebben geregistreerd. Zo kunnen we patroneren met mogelijke nadelige gevolgen eerder ontdekken en preventief verhelpen.

En double check

Uw servers worden continue nauwlettend in de gaten gehouden door doorlopende checks. Waneer een onderdeel niet beschikbaar is zal ons systeem nog een check uitvoeren.. Als het onderdeel dan nog niet naar behoren functioneert gaat er direct een melding naar ons supportteam.

Service en ondersteuning

Ontdek meer
Uw gemoedsrust is onze zorg

De werkwijze van Servermeister kenmerkt zich doordat wij ondersteuning bieden niet net wat verder gaat, altijd bereikbaar is en u de zekerheid geeft dat alle kennis en kunde aanwezig is om uw problemen snel op te lossen. Servermeister staat dag en nacht voor u klaar om incidenten snel af te handelen.

Vul je informatie in en wij nemen contact op.

TOP