Laat je Amazon Cloud (AWS) beheren

De afgelopen jaren hebben wij een nauwe samenwerking kunnen realiseren met Amazon en haar AWS infrastructuur. Hierdoor kunnen wij een professionele Nederlandse support bieden voor jouw AWS.

Onze support is 24 uur per dag en 7 dagen per week aanwezig om je te ondersteunen bij het beheren van je server. Welk pakket je ook kiest, in geval van nood zullen wij altijd ingrijpen.

ONTVANG GRATIS WHITEPAPER: SERVERBEHEER

En leer direct waarom een externe serverbeheerder niet alleen goedkoper maar ook beter is.

Geïnteresseerd in AWS beheer? neem contact op!

Wij beantwoorden je vragen en zorgen ervoor dat je server snel en naadloos wordt wordt beheerd door onze AWS systeembeheerders.

Installatie en configuratie

Indien nodig installeren en configureren wij de server. Dit doen wij met de meest recente versie van het OS en strengste beveiliging.

Super snelle responstijd

Onze techneuten zijn altijd bereikbaar voor jouw server-gerelateerde vragen. Bekijk de responstijd van de pakketten welke het beste bij je past.

Unieke optimalisatie

Onze software stelt na verloop van tijd een perfecte combinatie samen. Hierdoor werkt je server altijd optimaal!

24x7 Server monitoring

Onze monitoring software houdt je server 24 uur per dag en 7 dagen per weer nauwlettend in de gaten. Zodra er iets is krijg je hier direct bericht van.

Switch. Move. Restore

Wij kunnen bij de aanvang van jouw server de account verhuizen naar een nieuw systeem. Tevens zetten wij met liefde backups terug in geval van nood.

  • Analyseer dowmtime

    Gaat je server toch onverwachts offline dan maken wij een rapport over de lopende zaken voordat de server crashte.
  • Monitor CPU, memory, en disk usage.

    Bekijk het CPU gebruik per processor of per core. Bekijk belangrijke informatie over je geheugen zoals vrij en gebruikte GB's. Analyseer je hardeschijf zodat je nooit zonder ruimte komt te zitten.
  • Monitor processen en diensten

    Monitor processen in real-time en bekijk de individuele processen zodat je direct weet wel proces een hoge load heeft.

Veelgestelde vragen

Onze techneuten proberen zoveel mogelijk aspecten van serverbeheer automatiseren. Wij hebben bijvoorbeeld een agent (systeem) opgezet door je in een oogopslag alle belangrijke onderdelen van servers kan bekijken. In dit systeem staat informatie over het besturingssysteem, disks en netwerk. Daarnaast monitoren wij de software zodat wij preventief kunnen ingrijpen wanneer er software wankel is.

De informatie die op de server staat is van jou, en dat moet ook zo blijven. Wij hebben daarom strenge protocollen en workflows opgezet om de veiligheid van onze klanten maximaal te waarborgen.

Simpelweg: Nee. Het kan zijn dat er extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, deze zullen duidelijk worden gecommuniceerd en je wordt hiervan tijdig op de hoogte gesteld.

Ja. Wij zijn partner van Plesk en kunnen Plesk licenties binnen en buiten ons netwerk tegen gunstige tarieven aanbieden.

Dit is helemaal aan de klant zelf, maar natuurlijk liever niet. Wanneer wij de server beheren betekend dat wij alles uithanden nemen. Wanneer de klant en onze techneuten samen commando's op de server uitvoeren kan dit tot problemen leiden.

Vul je informatie in en wij nemen contact op.

TOP