Stop met het verspillen van tijd.

Je hebt een bedrijf te runnen, en elke minuut telt. Je wil je geen zorgen maken over je server en je wil je werk snel kunnen doen. Je wil er graag zeker van zijn dat je data veilig zijn, goed verzorgd en met back-ups. Of je nu een blog of een complex e-commerce bedrijf host, wij maken hosting makkelijk en helpen je om er het meeste uit te halen.

Maarten & VanessaWebacademy
De responstijd en support is waanzinnig! Wanneer er problemen zijn kalmeren ze je en gaan ze meteen aan de slag om een oplossing te vinden. ServerMeister is letterlijk 24 uur per dag te bereiken.

De beste service en support

  • We reageren snel en effectief
  • Volledige support voor elke klant
  • We stoppen niet voordat jij 100% tevreden bent
  • We leren het jou
  • Goed opgeleide, daadkrachtige experts
  • Pro-actieve support

Serverbeheerin 3 stappen

Onze Server Beheer pakketten zijn geschikt voor klanten met een eigen server of VPS met de wens het onderhoud, de beveiliging en back-ups van hun server aan een kundig bedrijf uit te besteden.

We helpen je. Snel.

We willen dat je ons vragen stelt, omdat we je graag helpen om je doelen te bereiken. We laten geen vragen onbeantwoord, reageren snel en laten geen probleem onopgelost. Beloofd.

Backup. Restore.

Om te voorkomen dat de gegevens op je server verloren gaan maken wij optioneel dagelijks een back-up van al jouw gegevens en slaan wij deze op een andere server voor je op.

Optimalisatie

Doordat wij jouw server goed in de gaten houden kunnen wij deze geleidelijk optimaliseren. Zo kun je het hoogst mogelijke uit je server halen en bespaart je op onnodig onderhoud.

DirectAdmin serverbeheer

Wij zijn gespecialiseerd in Linux systemen met DirectAdmin. Wij bieden een maandelijks abonnement aan waarbij wij altijd klaarstaan om je server te beheren. Het is vrij simpel, je stuurt ons een bericht of hulpvraag en wij gaan direct voor je aan de slag.

We zorgen ervoor dat uw server goed beveiligd is en dat bugfixes en patches op uw server geïnstalleerd worden. Daarnaast zullen wij de softwarepakketten op de server onderhouden en waar nodig optimaliseren.

Onze support is 24 uur per dag en 7 dagen per week aanwezig om je te ondersteunen bij het beheren van je server. Welk pakket je ook kiest, in geval van nood zullen wij altijd ingrijpen.

Daniel MulderOmnileads.nl
Sinds een jaar zit ik bij Servermeister met de hosting voor mijn eigen websites en de hosting van websites van klanten. Ik ben erg tevreden over de dienstverlening, service en de hoogstaande hosting.

ONTVANG GRATIS WHITEPAPER: SERVERBEHEER

En leer direct waarom een externe serverbeheerder niet alleen goedkoper maar ook beter is.

Maak kennis met Servermeister

Ervaar onze resultaaatgerichte aanpak. Plan direct een afspraak met een van onze professionals en bel 020 89 500 45 of stuur ons een email: [email protected]

Bel ons direct voor een afspraak 0208950045

Wij pakken het snel op, meestal online. Maar als het nodig is komen wij naar je toe. Dat scheelt een hoop zorgen.

Stella van Himbergenddid.nl
Ga je lekker met vakantie en kom je online in een safari met wolven in schaapskleren terecht. ServerMeister verslaat in elk geval the big five. Dank je wel heren, goed werk!

Net zoals hardware onderhoud, bestaat serverbeheer uit het dagelijks continue monitoren van de  meeste onderdelen van het besturingssysteem en hardware. Ook de applicaties die geïnstalleerd zijn op uw server(s) kunnen wij monitoren en ondernemen wij direct actie indien nodig. Dit geldt ook voor uw backup- en antivirus software op uw server(s). Deze hoeft u nooit meer zelf te controleren, dat doen wij dagelijks voor u. maandelijks ontvangt u van ons automatisch uitgebreide rapportage over de status van uw server(s) en onze werkzaamheden.

Als de server crasht staat het hele bedrijf stil! Dit is te voorkomen door goed beheer op de server. Draaien alle services? Zijn de harddisken niet bijna vol? Zijn alle updates wel geïnstalleerd? Zijn het OS en de programma’s wel up-to-date? Ga zo maar door! Je hoeft hier geen kostbare tijd meer aan te verspillen, wij houden het allemaal nauwgezet in het oog en reageren direct als er iets dreigt fout te gaan.

Veel van onze klanten (met of zonder eigen ICT afdeling) kiezen voor het periodiek inhuren van één van onze gecertificeerde systeembeheerders. Remote is veel mogelijk maar steeds meer van onze klanten kiezen daarnaast voor een systeembeheerder  die periodiek op locatie komt ondersteunen met het optimaal houden van de onderdelen. Voor bedrijven met een eigen ICT afdeling is een aanvullende systeembeheerder een belangrijk middel om de kennis en ervaring van de eigen ICT afdeling te verhogen. Wij koppelen altijd een vaste systeembeheerder aan een klant zodat u niet steeds een ander gezicht over de vloer heeft tijdens het periodieke systeembeheer.

Menno VeenCreature.nl
Ondanks dat ik (nog) geen vaste klant ben helpt Servermeister perfect. Het contact gaat snel en door de kennis van hen zijn de problemen snel verholpen. Mijn complimenten en zeker een aanrader.

Veelgestelde vragen

Onze techneuten proberen zoveel mogelijk aspecten van serverbeheer automatiseren. Wij hebben bijvoorbeeld een agent (systeem) opgezet door je in een oogopslag alle belangrijke onderdelen van servers kan bekijken. In dit systeem staat informatie over het besturingssysteem, disks en netwerk. Daarnaast monitoren wij de software zodat wij preventief kunnen ingrijpen wanneer er software wankel is.

De informatie die op de server staat is van jou, en dat moet ook zo blijven. Wij hebben daarom strenge protocollen en workflows opgezet om de veiligheid van onze klanten maximaal te waarborgen.

Simpelweg: Nee. Het kan zijn dat er extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, deze zullen duidelijk worden gecommuniceerd en je wordt hiervan tijdig op de hoogte gesteld.

Jazeker, wij zijn zelfs trotse partner van DirectAdmin! Maar DirectAdmin stelt zware regels aan haar licenties waardoor wij (net zoals andere hosters) deze licenties niet buiten ons netwerk mogen verkopen.

Binnen Directadmin bevinden zich honderden functies die je met enkele klikken op de knop volledig naar wens kunt instellen. Zo kun je zeer eenvoudig meerdere e-mailadressen aanmaken, stel je een afwezigheidsbericht makkelijk in en maak je simpel nieuwe websites aan via de toevoegen knop. Dit is ook de reden waarom wij al vanaf de start gebruik maken van Directadmin. Het bied de juiste functies die wij graag beschikbaar stellen aan jou als klant, maar dan wel simpel te gebruiker en makkelijk te beheren.

Vul je informatie in en wij nemen contact op.

Slimme monitoring

Je server wordt aangesloten op ons slimme monitoringssysteem. Je krijgt direct inzicht in je gehele server zoals schijfruimte, netwerk, processor en geheugen. Je kan slimme meldingen instellen zodat je direct een bericht krijgt wanneer je schijf bijna vol is of je php-script iets teveel geheugen gebruikt. Een slimme manier om te monitoren, volledig besloten en veilig.

Crash-logs

Gaat je server toch onverwachts offline dan maken wij een rapport over de seconden voor de crash, een soort seconds before disaster aflevering.

Server uptime

Monitor server uptime vanaf 60 locaties wereldwijd en buiten de firewall. Monitor uw server om u ervan te verzekeren dat deze beschikbaar is.

PetraOndernemer
Ook voor wat minder ervaren klanten is Servermeister een goede partij. Alles is erg overzichtelijk en ook bij vragen ben ik erg goed geholpen.

Geïnteresseerd in serverbeheer? neem contact met ons op!

Neem contact met ons op. Wij beantwoorden je vragen en zorgen ervoor dat je bedrijf snel en naadloos weer verder kan.
TOP