Managed Minecraft servers

Het beheren van een Minecraft server kan een intensieve dagtaak zijn. Wij beheren meerdere Minecraft servers voor onze klanten zodat jij je alleen maar bezig hoeft te zijn met het vol-krijgen van je server, wij doen de techniek.

Het beheren van je servers wordt door ons gedaan. Eventueel beantwoorden wij de vragen van je klanten en updaten je controlepaneel.

Wij ondersteunen momenteel McMyAdmin, Xenopanel, Pterodactyl.io, Multicraft en Pufferpanel.

Waar moet ik beginnen?

Als je al een server hebt

Overstappen naar ons is gemakkelijk. Voor controlpanel (DirectAdmin of Plesk) virtuele servers kunnen wij de migratie uitvoeren. Maak je gebruik van een eigen systeem krijg je bij je nieuwe VPS een tijdelijke remote backup welke je kan gebruiken als migratie-machine voor je data.

Als je nog geen server hebt

Heb je een VPS besteld bij Servermeister.com, maar kom je er niet uit? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om contact met ons op te nemen. Op onze website is een uitgebreide kennisbank te vinden. Hier vind je veelgestelde vragen, maar ook een Helpdesk waarin je verschillende antwoorden terugvindt over VPS. Daarnaast kun je contact opnemen met ons via telefoon, e-mail of social media. Zo krijg je altijd de beste hulp wanneer je er met jouw VPS niet uit komt.

Maak kennis met Servermeister

Ervaar onze resultaaatgerichte aanpak. Plan direct een afspraak met een van onze professionals en bel 020 89 500 45 of stuur ons een email: [email protected]

Meer weten over de mogelijkheden van Managed Minecraft

Vul uw gegevens in, dan nemen we contact met u op.

TOP