Plesk serverbeheer

Wij zijn gespecialiseerd in Linux systemen met Plesk. Wij bieden een maandelijks abonnement aan waarbij wij altijd klaarstaan om je server te beheren. Het is vrij simpel, je stuurt ons een bericht of hulpvraag en wij gaan direct voor je aan de slag.

We zorgen ervoor dat uw server goed beveiligd is en dat bugfixes en patches op uw server geïnstalleerd worden. Daarnaast zullen wij de softwarepakketten op de server onderhouden en waar nodig optimaliseren.

Onze support is 24 uur per dag en 7 dagen per week aanwezig om je te ondersteunen bij het beheren van je server. Welk pakket je ook kiest, in geval van nood zullen wij altijd ingrijpen.

Bereken direct je maandelijkse kosten

Standaard kan je bij ons terecht tijdens kantoortijden. Voor een kleine meerprijs kan je dit uitbreiden tot 00:00 uur en zelfs 24 uur per dag en in het weekend!
Met een controlepaneel beheer je de gebruikers en server, vaak via een web-interface

Extra’s

0
€0,50 per GB (redundant over 3 locaties)
In ons dashboard kan je gemakkelijk zien hoe jouw server presteert en heeft gepresteerd in het verleden. Ook zie je in een oogopslag alle belangrijke onderdelen van jouw server
Total

Veelgestelde vragen

Onze techneuten proberen zoveel mogelijk aspecten van serverbeheer automatiseren. Wij hebben bijvoorbeeld een agent (systeem) opgezet door je in een oogopslag alle belangrijke onderdelen van servers kan bekijken. In dit systeem staat informatie over het besturingssysteem, disks en netwerk. Daarnaast monitoren wij de software zodat wij preventief kunnen ingrijpen wanneer er software wankel is.

De informatie die op de server staat is van jou, en dat moet ook zo blijven. Wij hebben daarom strenge protocollen en workflows opgezet om de veiligheid van onze klanten maximaal te waarborgen.

Simpelweg: Nee. Het kan zijn dat er extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, deze zullen duidelijk worden gecommuniceerd en je wordt hiervan tijdig op de hoogte gesteld.

Ja. Wij zijn partner van Plesk en kunnen Plesk licenties binnen en buiten ons netwerk tegen gunstige tarieven aanbieden.

Dit is helemaal aan de klant zelf, maar natuurlijk liever niet. Wanneer wij de server beheren betekend dat wij alles uithanden nemen. Wanneer de klant en onze techneuten samen commando's op de server uitvoeren kan dit tot problemen leiden.

ONTVANG GRATIS WHITEPAPER: SERVERBEHEER

En leer direct waarom een externe serverbeheerder niet alleen goedkoper maar ook beter is.

Geïnteresseerd in serverbeheer? neem contact op!

Wij beantwoorden je vragen en zorgen ervoor dat je server snel en naadloos wordt wordt beheerd door onze DirectAdmin systeembeheerders.

Bel ons direct voor een afspraak 0208950045

Wij pakken het snel op, meestal online. Maar als het nodig is komen wij naar je toe. Dat scheelt een hoop zorgen.

Stella van Himbergenddid.nl
Ga je lekker met vakantie en kom je online in een safari met wolven in schaapskleren terecht. ServerMeister verslaat in elk geval the big five. Dank je wel heren, goed werk!

Plesk Panel is een populair webhosting-controlepaneel. Hiermee kan een serverbeheerder via een webinterface nieuwe websites, reselleraccounts, e-mailaccounts en DNS-vermeldingen instellen. Wij snappen dat het runnen van je eigen hostingbedrijf al moeilijk genoeg is. Daarom hebebn wij dit speciale pakket samengesteld voor Plesk servers. Zo zorgen wij ervoor dat de server altijd goed werkt en kan jij je focussen op de bedrijfsvoering.

Ons serverbeheersteam is altijd beschikbaar om u een uitstekende service te bieden tegen de laagst mogelijke prijzen.

Menno VeenCreature.nl
Ondanks dat ik (nog) geen vaste klant ben helpt Servermeister perfect. Het contact gaat snel en door de kennis van hen zijn de problemen snel verholpen. Mijn complimenten en zeker een aanrader.

Installatie en configuratie

Indien nodig installeren en configureren wij de DirectAdmin server. Dit doen wij met de meest recente versie van het OS en strengste beveiliging.

Super snelle responstijd

Onze techneuten zijn altijd bereikbaar voor jouw DirectAdmin-gerelateerde vragen. Bekijk de responstijd van de pakketten welke het beste bij je past.

Unieke optimalisatie

Onze software stelt na verloop van tijd een perfecte combinatie samen. Hierdoor werkt je server altijd optimaal!

24x7 Server monitoring

Onze monitoring software houdt je server 24 uur per dag en 7 dagen per weer nauwlettend in de gaten. Zodra er iets is krijg je hier direct bericht van.

Switch. Move. Restore

Wij kunnen bij de aanvang van jouw server de account verhuizen naar een nieuw systeem. Tevens zetten wij met liefde backups terug in geval van nood.

  • Analyseer dowmtime

    Gaat je server toch onverwachts offline dan maken wij een rapport over de lopende zaken voordat de server crashte.
  • Monitor CPU, memory, en disk usage.

    Bekijk het CPU gebruik per processor of per core. Bekijk belangrijke informatie over je geheugen zoals vrij en gebruikte GB's. Analyseer je hardeschijf zodat je nooit zonder ruimte komt te zitten.
  • Monitor processen en diensten

    Monitor processen in real-time en bekijk de individuele processen zodat je direct weet wel proces een hoge load heeft.
TOP