Altijd en overal toegang tot uw online werkplek

Nu flexwerken volledig geïntegreerd is in het bedrijfsleven moet er nagedacht worden over de werkwijze die uw organisatie hiervoor hanteert. Kunnen uw medewerkers overal beschikken over een volledige werkplek? Of worden ze gehinderd in hun productiviteit doordat ze geen toegang hebben tot essentiële applicaties en software? Hoe verleent u ze op een veilige manier toegang tot bedrijfsgegevens wanneer ze op locatie werken? Met Cloud Desktop bieden we een oplossing waarmee we al deze vragen voor u kunnen beantwoorden. We gaan graag met u in gesprek.

 • Online werkplek

  €49.99
  50GB Persoonlijke opslag, 25GB gedeelde opslag, onderhoud, ondersteuning 1000MB verbinding
 • Office 2016

  €19.99
  Outlook, Powerpoint, Word en Excel)
 • HA Cluster (High Availability)

  €19.99
  Je werkplek staat verspreid over meerdere datacentra (handig als je veel mobiel werkt)

Maak kennis met Servermeister

Ervaar onze resultaaatgerichte aanpak. Plan direct een afspraak met een van onze professionals en bel 020 89 500 45 of stuur ons een email: [email protected]

Bel ons direct voor een afspraak 0208950045

Wij pakken het snel op, meestal online. Maar als het nodig is komen wij naar je toe. Dat scheelt een hoop zorgen.

Pay as you go

U betaalt uitsluitend voor wat u gebruikt. U betaalt geen kosten voor initiële overcapaciteit maar slechts voor de werkplekken die daadwerkelijk gebruikt worden. Je kan een werkplek afnemen voor 1, 3, 6 en 12-maanden.

Wat krijgt u?

Met Cloud Desktop hoeft u geen investeringen meer te doen in kostbare servers en licenties. Ook het onderhoud aan uw werkplekken is inbegrepen: wij voeren standaard updates en patches uit en doen aanpassingen wanneer die nodig zijn. U betaalt per gebruiker een vast bedrag per maand, waardoor de kosten voor uw ICT een stuk voorspelbaarder en overzichtelijker worden. Zo kunt u met een Cloud Desktop uw medewerkers sneller en voordeliger voorzien van een volledige en nieuwe werkplek.

 • Automatische fail-over

  Volledig redundant netwerk. Bij uitval automatisch overgeschakeld naar een alternatieve locatie.
 • Telefonische ondersteuning

  Direct ondersteuning bij de online werkplek. Gewoon telefonisch, via de mail of via de chat.
 • Bedrijfsapplicaties

  Wij leggen geen restrictie op de software die je gebruikt. Alle software is toegestaan en kunnen wij eventueel migreren.
 • Uitsluitend SSD opslag

  Om alles snel te houden maken wij alleen gebruik van SSD opslag.
Stella van Himbergenddid.nl
Ga je lekker met vakantie en kom je online in een safari met wolven in schaapskleren terecht. ServerMeister verslaat in elk geval the big five. Dank je wel heren, goed werk!
Menno VeenCreature.nl
Ondanks dat ik (nog) geen vaste klant ben helpt Servermeister perfect. Het contact gaat snel en door de kennis van hen zijn de problemen snel verholpen. Mijn complimenten en zeker een aanrader.

7 voordelen op een rij

Doordat je werkt op de online werkplek en niet meer lokaal, is het niet langer nodig om dure investeringen in een nieuwe computer/server te doen. De acties die je doet worden gedaan op de server. De software licenties, net zoals ondersteuning zitten bij de online werkplek inbegrepen.

Je werkt op de server in het datacenter en geen belemmeringen en van je lokale trage internet connectie. Je gebruikt immers de internetconnectie van het datacenter die voorzien is van de snelste glasvezel verbindingen.

Elke dag automatisch een back-up van de online werkplek. Daardoor hoef je geen zorgen te maken over back-ups van lokale computers. Je gegevens staan namelijk allemaal binnen de online werkplek.

Wanneer je kiest voor een online werkplek ben je vaak voordeliger uit. Bij de online werkplek zit namelijk de ondersteuning, de werkplek, een mailbox en de software licenties.

Met een online werkplek staan je gegevens niet meer lokaal maar in een goed beveiligd datacentrum. Bij diefstal van je computer ben je niet je gegevens kwijt aangezien die staan opgeslagen op de server in het datacenter.

Geen verassingen met hoge IT kosten, gewoon 1 vast tarief per maand voor onderhoud, ondersteuning, de werkplek, licenties en een mailbox.

Omdat wij iedere dag een backup maken is het altijd mogelijk om terug te gaan naar een moment voordat uw werkplek besmet werd. Hierdoor ben je veilig voor virussen, malware en zelfs cryptoware.

Vul je informatie in en wij nemen contact op.

TOP