Altijd en overal toegang tot uw online werkplek

Nu flexwerken volledig geïntegreerd is in het bedrijfsleven moet er nagedacht worden over de werkwijze die uw organisatie hiervoor hanteert. Kunnen uw medewerkers overal beschikken over een volledige werkplek? Of worden ze gehinderd in hun productiviteit doordat ze geen toegang hebben tot essentiële applicaties en software? Hoe verleent u ze op een veilige manier toegang tot bedrijfsgegevens wanneer ze op locatie werken? Met Cloud Desktop bieden we een oplossing waarmee we al deze vragen voor u kunnen beantwoorden. We gaan graag met u in gesprek.

 • Online werkplek

  €49.99
  50GB Persoonlijke opslag, 25GB gedeelde opslag, onderhoud, ondersteuning 1000MB verbinding
 • Office 2016

  €19.99
  Outlook, Powerpoint, Word en Excel)
 • HA Cluster (High Availability)

  €19.99
  Je werkplek staat verspreid over meerdere datacentra (handig als je veel mobiel werkt)

Maak kennis met Servermeister

Ervaar onze resultaaatgerichte aanpak. Plan direct een afspraak met een van onze professionals en bel 020 89 500 45 of stuur ons een email: [email protected]

Bel ons direct voor een afspraak 0208950045

Wij pakken het snel op, meestal online. Maar als het nodig is komen wij naar je toe. Dat scheelt een hoop zorgen.

Pay as you go

U betaalt uitsluitend voor wat u gebruikt. U betaalt geen kosten voor initiële overcapaciteit maar slechts voor de werkplekken die daadwerkelijk gebruikt worden. Je kan een werkplek afnemen voor 1, 3, 6 en 12-maanden.

Wat krijgt u?

Met Cloud Desktop hoeft u geen investeringen meer te doen in kostbare servers en licenties. Ook het onderhoud aan uw werkplekken is inbegrepen: wij voeren standaard updates en patches uit en doen aanpassingen wanneer die nodig zijn. U betaalt per gebruiker een vast bedrag per maand, waardoor de kosten voor uw ICT een stuk voorspelbaarder en overzichtelijker worden. Zo kunt u met een Cloud Desktop uw medewerkers sneller en voordeliger voorzien van een volledige en nieuwe werkplek.

Stella van Himbergenddid.nl
Ga je lekker met vakantie en kom je online in een safari met wolven in schaapskleren terecht. ServerMeister verslaat in elk geval the big five. Dank je wel heren, goed werk!
Menno VeenCreature.nl
Ondanks dat ik (nog) geen vaste klant ben helpt Servermeister perfect. Het contact gaat snel en door de kennis van hen zijn de problemen snel verholpen. Mijn complimenten en zeker een aanrader.

Vul je informatie in en wij nemen contact op.

TOP