Public of Private Cloud hosting

Ons platform biedt high-availability virtual server hosting.

Onze support is 24 uur per dag en 7 dagen per week aanwezig om je te ondersteunen bij het beheren van je server. Welk pakket je ook kiest, in geval van nood zullen wij altijd ingrijpen.

Public Cloud instances (virtual servers) combineren flexibiliteit en gegarandeerde resources. In minder dan een minuut krijgt u CPU, RAM en storage zonder resource overbezetting. U bent ook de root-gebruiker, net als bij een dedicated server. Public Cloud bevat facturatie maand en een aantal functies zoals de mogelijkheid om resources toe te voegen zonder het opnieuw te moeten installeren.

Indien je zelf een Hyper-V, OpenStack of VMware cloud hebt kunnen wij deze ook onderhouden.

ONTVANG GRATIS WHITEPAPER: SERVERBEHEER

En leer direct waarom een externe serverbeheerder niet alleen goedkoper maar ook beter is.

Geïnteresseerd in de Cloud? neem contact op!

Wij beantwoorden je vragen en zorgen ervoor dat je cloud snel en naadloos wordt wordt beheerd door onze systeembeheerders.

Veelgestelde vragen

Onze techneuten proberen zoveel mogelijk aspecten van serverbeheer automatiseren. Wij hebben bijvoorbeeld een agent (systeem) opgezet door je in een oogopslag alle belangrijke onderdelen van servers kan bekijken. In dit systeem staat informatie over het besturingssysteem, disks en netwerk. Daarnaast monitoren wij de software zodat wij preventief kunnen ingrijpen wanneer er software wankel is.

De informatie die op de server staat is van jou, en dat moet ook zo blijven. Wij hebben daarom strenge protocollen en workflows opgezet om de veiligheid van onze klanten maximaal te waarborgen.

Simpelweg: Nee. Het kan zijn dat er extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, deze zullen duidelijk worden gecommuniceerd en je wordt hiervan tijdig op de hoogte gesteld.

 • View Server Status And Details
 • Start/Stop/Pause/Unpause/Resume/Rebuild Server
 • Reboot Server - Soft/Hard
 • Access noVNC Console
 • Create/Restore/Delete Backups - Supported By VPS Not Using Cinder Volumes
 • Download Public & Private SSH Keys
 • View List Of Scheduled Tasks

Functies en voordelen van de Public Cloud

Onze servers zijn geleverd binnen een paar seconden en worden per maand gefactureerd. Of uw applicatie wel of niet 'Cloud Ready' is, u kunt de kracht van elke machine naar uw behoeften aanpassen.

Je kan als Nederlander onbeperkt mobiel internetten vanuit je luie stoel in Rome, waarom blijven internet providers dan dataverkeer rekenen? Wij doen dit niet, het dataverkeer op je Cloud server is onbeperkt en onbegrensd.

Voeg tot 256 IP's toe per server ter aanvulling op de gratis inbegrepen IP en verplaats ze van server naar server binnen enkele seconden.

Voeg één of meer disks toe om de reeds inbegrepen opslagruimte aan te vullen. Verhoog het aantal GB naar behoefte.

 • Triple data replication en twee disk reeksen: betere prijs of betere lees/schrijf prestaties.
 • Deze disks kunnen worden gebruikt als boot disks.

Installeer meer dan 15 Linux distributies of Windows en FreeBSD-distributies.

Gebruik de OpenStack API en profiteer van de compatibiliteit met vele open source en eigen tools en projecten.

Installatie en configuratie

Indien nodig installeren en configureren wij de DirectAdmin server. Dit doen wij met de meest recente versie van het OS en strengste beveiliging.

Super snelle responstijd

Onze techneuten zijn altijd bereikbaar voor jouw DirectAdmin-gerelateerde vragen. Bekijk de responstijd van de pakketten welke het beste bij je past.

Unieke optimalisatie

Onze software stelt na verloop van tijd een perfecte combinatie samen. Hierdoor werkt je server altijd optimaal!

24x7 Server monitoring

Onze monitoring software houdt je server 24 uur per dag en 7 dagen per weer nauwlettend in de gaten. Zodra er iets is krijg je hier direct bericht van.

Switch. Move. Restore

Wij kunnen bij de aanvang van jouw server de account verhuizen naar een nieuw systeem. Tevens zetten wij met liefde backups terug in geval van nood.

 • View Server Status And Details

  Bekijk de status van je server, rebuild of pauzeer je Cloud Server(s)
 • Beheer zelf de backups

  Maak gemakkelijk een backup (snapshot) van je Public of Private Cloud Server(s) of zet deze terug via ons controlepaneel.
 • noVNC Console

  Beheer je server gemakkelijk via de noVNC console in je Servermeister.com account.

Vul je informatie in en wij nemen contact op.

TOP