Wat is Cloudflare?

Cloudflare opereert niet op website- of webserverniveau maar zit tussen de bezoeker en je website in. Wanneer een bezoeker naar je website gaat, verwijst normaliter je DNS-server de bezoeker naar jouw webserver. Een DNS-server is als het ware een doorschakel station dat domeinnamen en servers aan elkaar koppelt. Wanneer je Cloudflare wilt gebruiken, vervang je jouw DNS-server door die van Cloudflare. Cloudflare stuurt uiteraard de bezoeker naar jouw webserver, maar niet voordat het zijn "magic" kan uitvoeren.

Geïnteresseerd in Cloudflare, neem contact met ons op

Neem contact met ons op. Wij beantwoorden je vragen en zorgen ervoor dat je bedrijf snel en naadloos migreert naar Cloudflare.

En waarom moet ik Cloudflare gebruiken?

Zodra je website deel uitmaakt van het wereldwijde CloudFlare netwerk, wordt hij door de slimste routes heen geleidt. Je bezoeker krijgt altijd een up-to-date website voorgeschoteld, met een zo snel mogelijke laadtijd. Ook aan de veiligheid wordt veel aandacht besteedt; om spam en virussen hoef je je met CloudFlare nauwelijks zorgen te maken.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Cloudflare, of bent u reeds overtuigd? Wij vertellen u graag meer over de voordelen van deze online ontwikkeling, of hoe het op uw website van toepassing kan zijn. Zo kunt u er voor zorgen dat uw website bijvoorbeeld altijd netjes bereikbaar is, maar uw bezoekers hier ook een stuk sneller terecht zullen komen. Dit is onder andere interessant vanwege het feit dat bezoekers graag een website bekijken die snel geladen is, waardoor uw conversies toe zullen nemen.

TOP