Wat is G Suite email?

Professionele e-mail, online opslag, gedeelde agenda's, video meetings en meer. Google for Work is een cloud-gebaseerd productiviteitspakket voor je bedrijf dat je helpt om het werk gedaan te krijgen, vanaf elke plek en elk apparaat. Het biedt een volledig pakket van tools dat ervoor zorgt dat jij en je collega's kunnen werken waar dat dan ook nodig is. Gemaakt voor bedrijven, ontworpen voor teams.

Met Gmail heb je een perfecte mailoplossing in handen. Gewoon zonder problemen mail verzenden en mail ontvangen. Nooit meer foutmeldingen door overvolle mailboxen. En Gmail kent geniale SPAM filters, met een enorme afname van de SPAM berichten in je mailbox als gevolg. En er is meer, veel meer!

Geïnteresseerd in Google G Suite, neem contact met ons op

Neem contact met ons op. Wij beantwoorden je vragen en zorgen ervoor dat je bedrijf snel en naadloos migreert naar G Suite

Wij migreren je email

Wij zijn geen traditioneel bedrijf, wij werken wanneer het onze klanten uitkomt. Onze klanten willen eigenlijk maar één ding: Dat het gewoon werkt. En dat een stel vakidioten ervoor gezorgd heeft dat de overstap naar G Suite heel natuurlijk gegaan is.

TOP