Lease een server voor op kantoor

Servers leasen is in veel situaties voordeliger dan om servers te kopen. Of u nu gebruik maakt van fysieke servers of van cloud opslag, het is het bedrijfs- maar ook het gebruiksprofiel dat bepalend is. Uw bedrijfsdata is immer van uitermate groot belang. Veel bedrijven kunnen zelfs failliet gaan als hun data verloren gaat. Vermijd dergelijke situaties en kies voor de beste servers voor uw bedrijf.

Een server van hoogwaardige kwaliteit, kunt u tegen aantrekkelijke voorwaarden leasen bij ServerMeister. ServerMeister levert alles op het gebied van IT producten aan bedrijven, (semi)overheid, non-profit organisaties en onderwijsinstellingen. U bent verzekerd van een vast, voordelig maandtarief, op maat gemaakte oplossingen, eenvoudige bestelwijze en snelle levering. Er zijn 2 varianten van Server lease bij ServerMeister; In een datacenter of bij u op locatie. Daarnaast kunnen wij het beheer van de hard-en software van de server uit handen nemen.

ONTVANG GRATIS WHITEPAPER: SERVERBEHEER

En leer direct waarom een externe serverbeheerder niet alleen goedkoper maar ook beter is.

Geïnteresseerd in serverlease? Bel ons direct op 0208950045!

Vaak is een server leasen goedkoper dan een kopen. Dit is voornamelijk omdat bij leasen het onderhoud in het contract zit.

Bel ons direct voor een afspraak 0208950045

Wij pakken het snel op, meestal online. Maar als het nodig is komen wij naar je toe. Dat scheelt een hoop zorgen.

Stella van Himbergenddid.nl
Ga je lekker met vakantie en kom je online in een safari met wolven in schaapskleren terecht. ServerMeister verslaat in elk geval the big five. Dank je wel heren, goed werk!

Waarom IT apparatuur huren? Bijvoorbeeld bij migratie of verhuizing van eigen serverpark, het testen van nieuwe applicatie, ERP of software of testen van bepaald model server. Of heeft u tijdelijk extra storage of rekencapaciteit nodig? Heeft u een tijdelijk project of wilt u vertraging in levertijd overbruggen?

In dergelijke gevallen kiezen veel bedrijven ervoor om servers te huren. Niet kopen, zodat u direct vast zit aan wellicht de verkeerde keuze. Bevalt de server wel, kunt u deze van ons voor een scherpe prijs overnemen en draait uw netwerk zonder problemen rustig door. Wilt u tijdelijk extra HDD capaciteit of extra geheugen erbij huren? Ook deze verhuren wij los, zonder server.

Menno VeenCreature.nl
Ondanks dat ik (nog) geen vaste klant ben helpt Servermeister perfect. Het contact gaat snel en door de kennis van hen zijn de problemen snel verholpen. Mijn complimenten en zeker een aanrader.

SERVERLEASE+ONDERHOUD

Het leasen van een server is super voordelig als je geen onderhoud wilt. Wanneer er iets mis is met de server komen onze techneuten direct langs!

Wanneer je een keuze gemaakt hebt en de server door ons gebouwd is komt er een techneut langs om de server te monteren. Niets is ons te gek! Wij monteren eventueel het rack, de kabels, plu's, servers en switches.

Veelgestelde vragen

U configureerd samen met een techneut van ServerMeister een server samen. Deze wordt vervolgens door ServerMeister samengesteld en geleverd. Wij monteren de server op de door u aangegeven locatie en sluiten eventueel randapparatuur aan. Vervolgens gaat onze techneut met u kort over de server samenstelling om u bekend de te maken met de functies. Aan het einde van uw leasecontract heeft u de optie om de server over te nemen of deze in te ruilen voor een nieuwe.

In elk kantoor zijn patchkasten, switches en camera’s tegenwoordig niet meer weg te denken. Het is daarom ook verstandig om een goed systeem neer te zetten. Bij ServerMeister kunt u uw randapparatuur zoals Switches, Hub, Camera’s, Patchkasten of complete serverracks gemakkelijk huren.

Wij zullen de server periodiek onderhouden en onze monitoring-tool* kan problemen vroegtijdig vinden. Mocht het toch gebeuren dat de server onverwachts stuk gaat wordt er direct actie ondernomen. Onze techneuten komen naar u toe om de server te repareren en veel onderdelen hebben wij direct op voorraad.

* Onze monitoring-tool heeft geen toegang tot uw persoonlijke data. Wij krijgen informatie over temp en status van de onderdelen. Via onze tool zien wij bijvoorbeeld dat een hardeschijf niet goed functioneert, een techneut neemt contact op om deze te vervangen.

Periodiek komt er een techneut langs om de server preventief te onderhouden. Tijdens dit preventief server onderhoud zullen wij de server geheel doormeten om te zorgen dat de server optimaal presteert.

Vul je informatie in en wij nemen contact op.

Stop met het verspillen van tijd.

Je hebt een bedrijf te runnen, en elke minuut telt. Je wil je geen zorgen maken over je server en je wil je werk snel kunnen doen. Je wil er graag zeker van zijn dat je data veilig zijn, goed verzorgd en met back-ups. Of je nu een blog of een complex e-commerce bedrijf host, wij maken hosting makkelijk en helpen je om er het meeste uit te halen.

Maarten & VanessaWebacademy
De responstijd en support is waanzinnig! Wanneer er problemen zijn kalmeren ze je en gaan ze meteen aan de slag om een oplossing te vinden. ServerMeister is letterlijk 24 uur per dag te bereiken.

De beste service en support

  • We reageren snel en effectief
  • Volledige support voor elke klant
  • We stoppen niet voordat jij 100% tevreden bent
  • We leren het jou
  • Goed opgeleide, daadkrachtige experts
  • Pro-actieve support
TOP