Monitor je WordPress installatie

WordPress is een gratis en open source content management systeem (CMS) gebaseerd op PHP en MySQL. WordPress is naar verluidt het makkelijkste en meest populaire website management of blogsysteem dat op het internet wordt gebruikt, die meer dan 60 miljoen websites ondersteunt. Configureer onze agent en controleer WordPress-prestaties met behulp van een breed scala van statistieken.

Wordpress plugins en thema's kunnen jouw mySQL database misbruiken. Je kunt bepalen welke problemen veroorzaken door te kijken naar de trage SQL.

Apache version

"Apache_version" controleert de versie van Apache die op de server draait. Belangrijk om te begrijpen welke Apache-functies beschikbaar zijn en of updatie nodig is of niet.

Apache status

Gebruik de metrische 'apache_status' en let op de status van Apache-server van je WordPress-server.

PHP version

Gebruik "php_version" om de PHP versie te bekijken. Belangrijk om te begrijpen welke PHP-functies beschikbaar zijn en of updatie nodig is of niet.

PHP CPU

De command 'php_cpu' krijgt het deel van de CPU die door PHP processen wordt behandeld die specifiek zijn voor uw WordPress-server. Het wordt weergegeven als percentage op het dashboard.

PHP memory

Het deel van geheugen dat door PHP wordt bezet, werkt specifiek voor je WordPress-server. "Php_mem" wordt weergegeven als percentage op het dashboard.

MySQL CPU

Het deel van de CPU die door MySQL bezet wordt, vraagt specifiek naar uw WordPress-server. "Mysql_cpu" wordt weergegeven als percentage op het dashboard.

MySQL memory

Het gedeelte geheugen dat door MySQL wordt bezet, is specifiek voor uw WordPress-server. "Mysql_mem" wordt weergegeven als percentage op het dashboard.

Apache requests per second

Krijg het gemiddelde aantal verzoeken per seconde ontvangen door de Apache-server met de metrische 'apache req_per_sec'.

Apache CPU load

De command "apache_cpu" meet het deel van de CPU die wordt gebruikt door alle Apache-werkersdraden gecombineerd. Het wordt weergegeven als percentage op het dashboard.

Geïnteresseerd in WordPress monitoring? neem contact op!

Wij zijn geen traditioneel bedrijf. Wij werken wanneer het onze klanten uitkomt. Onze klanten willen eigenlijk maar één ding: dat het gewoon werkt. En dat een stel vakidioten ervoor gezorgd heeft dat alles weer werkt.

Monitor al jouw servers in een dashboard

Onze lijst met Windows-server integraties blijft groeien. Met onze server-monitoring oplossing voor Windows en Linux krijg je een dashboard met tientallen functies!

 • Analyseer problemen
 • Onderzoek downtime
 • Voer diepe analyses op applicatie niveau
 • Bekijk alle kritieke onderdelen
 • Zorg ervoor dat je server altijd werkt
 • Bekijk de performance van jouw server
 • Voeg meerdere servers toe aan een cluster
 • Monitor je Hyper-V server en de onderliggende virtuele servers incl uptime

Krijg uitgebreide rapporten

Onze Windows-server monitoring kan geheel worden aangepast naar de wensen van jouw IT-afdeling. Maak rapporten met:

 • Beschikbaarheid analyse
 • Busy hours (drukke tijden op de server)
 • Health
 • Performance

Krijg een uitgebreid rapport toegestuurd wanneer de server offline gaat. Of stel een eigen rapport samen met thresholds.

Geïnteresseerd in server monitoring? neem contact op!

Wij beantwoorden je vragen en zorgen ervoor dat je server snel en naadloos wordt opgenomen in ons monitoring systeem.
TOP