Synology hosting

Bewaar, synchroniseer en deel veilig over meerdere apparaten met uw eigen Synology Private Cloud. Hoge snelheid internet en ondersteuning betekent dat u altijd verbonden bent.

Geautomatiseerde virusscans, encryptiesoftware en beveiligingspersoneel houden uw gegevens geheim en beveiligd.

Geïnteresseerd in Synology hosting? neem contact met ons op!

Neem contact met ons op. Wij beantwoorden je vragen en zorgen ervoor dat je snel een eigen Synology server hebt.

CCTV / Surveillance

In combinatie met Synology Surveillance Station kunt u vanaf maximaal 64 live feeds van meer dan 90 aangesloten camera's bekijken. Geschikt voor alle niveaus van implementatie of het commercieel, industrieel of residentieel is.

Instant notificaties die naar uw telefoon zijn verzonden, zodat u altijd weet dat uw activa veilig zijn. Met meer aanpasbaarheid en lagere prijzen dan Sighthound, Axis en AVP bent u binnenkort online en veilig.

Website Hosting

Host, beheren en creëren prachtige online sites en winkels met een breed scala aan tools en applicaties die zijn afgestemd op uw behoeften, waardoor u unieke en effectieve websites creëert met geen downtime of onderhoud nodig zonder extra kosten.

Remote backup

Aanpasbare en uitbreidbare privé-opslagruimte geeft u de flexibiliteit om al uw gegevens op meerdere locaties op te slaan met probleemloze tijdsmachines, windows en cloudbackups.

Geef uw gegevens dat extra beveiligingsniveau met RAID, meerdere versieherstel en ononderbroken kracht.

Een prachtige interface

Krijg direct toegang tot een breed scala aan apps en manieren om uw Synology NAS te gebruiken met het web-based besturingssysteem en het pakketcentrum ... Zo simpel weet u al hoe u het kunt gebruiken.

TOP