Hosted Magento

Onze Magento hosting gaat verder dan alleen het hosten van je shop: als developer heb je via het Service Panel rechtstreekse toegang tot tools en features die je werk makkelijker en leuker maken, zodat jij kan doen waar je goed in bent.

Waar moet ik beginnen?

Als je al een Magento website hebt

Als je een website bouwt, begin je met het kiezen van een domein en een hosting pakket. Je kunt meteen beginnen met het installeren van je favoriete applicaties zoals Wordpress en het instellen van je e-mail, dit is allemaal inclusief. We helpen jou als je vastloopt of vragen hebt. Alle plannen zijn perfect voor het hosten van je website, en je zult binnen minuten klaar zijn om aan de slag te gaan.

Als je nog geen Magento website hebt

Je website verhuizen naar ons is makkelijk en pijnloos. We verzorgen de volledige migratie, inclusief de migratie van je e-mails. Als je online aanwezigheid groeit of je je werk naar een hoger niveau wil tillen, kun je je resources in èèn klik verhogen. Kies een krachtiger pakket wanneer jij dat nodig hebt. Dit alles zonder je zorgen te maken over reboots, vreemde gebruikskosten, of downtime..

Geïnteresseerd in Magento? neem contact met ons op!

Wij beantwoorden je vragen en zorgen ervoor dat je bedrijf snel en naadloos migreert naar onze Magento cloud.

Meer weten over de mogelijkheden van Magento?

TOP