Powered by WordPress

WordPress is het meest populaire content management systeem (CMS) op de planeet. Volgens BuiltWith trends gebruikt meer dan 50% van de meest populaire websites WordPress

Meer dan 10 miljoen websites, waaronder overheidsinstanties, non-profitorganisaties, ledenorganisaties en kleine bedrijven over de hele wereld maken gebruik van de kracht, snelheid en eenvoud van WordPress. Misschien tijd om over te stappen?

WordPress als een dienst

WordPress als een Service (WPaaS), onderhoudt jouw WordPress infrastructuur zodat jij je alleen maar zorgen hoeft te maken over de front-end. Wij verzorgen de externe beveiliging zoals Anti-Virus, Anti-Malware, Anti-Blacklist, veiligheid en Anti-DDoS.

Wij hebben een groot team van WordPress-Experts die altijd klaarstaan om jou te helpen.

Waar moet ik beginnen?

Als je al een WordPress website hebt

Als je een website bouwt, begin je met het kiezen van een domein en een hosting pakket. Je kunt meteen beginnen met het installeren van je favoriete applicaties zoals Wordpress en het instellen van je e-mail, dit is allemaal inclusief. We helpen jou als je vastloopt of vragen hebt. Alle plannen zijn perfect voor het hosten van je website, en je zult binnen minuten klaar zijn om aan de slag te gaan.

Als je nog geen WordPress website hebt

Je website verhuizen naar ons is makkelijk en pijnloos. We verzorgen de volledige migratie, inclusief de migratie van je e-mails. Als je online aanwezigheid groeit of je je werk naar een hoger niveau wil tillen, kun je je resources in èèn klik verhogen. Kies een krachtiger pakket wanneer jij dat nodig hebt. Dit alles zonder je zorgen te maken over reboots, vreemde gebruikskosten, of downtime..

Geïnteresseerd in WordPress? neem contact met ons op!

Wij beantwoorden je vragen en zorgen ervoor dat je bedrijf snel en naadloos migreert naar onze WordPress cloud.

Meer weten over de mogelijkheden van WordPress?

TOP