Server Security, een must.

Het beveiligen van je server is cruciaal, zonder een betere beveiliging wordt een server veel makkelijker binnengedrongen.

Beveiliging heeft de hoogste prioriteit in hosting, en we zorgen ervoor dat alle mogelijke maatregelen worden genomen om uw website en uw gegevens te beschermen. Wij zijn daarom samen gaan werken met BitNinja om hackers tegen te gaan.

Door gebruik te maken van 'Machine Learning' en het onderling delen van webverkeer informatie van tienduizenden servers creëert BitNinja een wereldwijd defensie netwerk dat botnetaanvallen preventief kan tegenhouden.

All in one bescherming

BitNinja combineert de meest krachtige serverbeveiligingssoftware in een gebruiksvriendelijke beveiligingssuite. Je krijgt volledige stack bescherming tegen XSS, DDoS, malware, scans, script injectie, enumeration, brute force en andere geautomatiseerde aanvallen - op alle belangrijke protocollen, niet alleen HTTP.

Traditionele antivirusprogramma’s schieten tekort: zij reageren op het resultaat van de malware en is daarmee reactief. De huidige stortvloed aan malware en ransomware zorgt er voor dat antivirussoftware continu achter de feiten aan loopt. Loop niet langer achter de feiten aan maar kies voor preventie.

Waar moet ik beginnen?

Als je al een server hebt

Met BitNinja beschermen wij klant- en bedrijfsgegevens tegen hackers en malware: je hoeft je nergens zorgen over te maken. Hackers worden gevangen door onze HoneyPots. Laat je bedrijf niet stilleggen door een slechte beveiliging.

Als je nog geen server hebt

Samen met een techneut van Servermeister.com nemen wij je huidige situatie door en maken wij een advies gebaseerd op je toekomstige groei. Wij houden hierbij rekening met de lokale wetgevingen en regels.

Geïnteresseerd in Security? neem contact met ons op!

Wij beantwoorden je vragen en zorgen ervoor dat je bedrijf snel en naadloos migreert naar onze WordPress cloud.

Meer weten over server security?

TOP