Wat is DoS Detection?

BitNinja controleert voortdurend het aantal gelijktijdige inkomende en uitgaande verbindingen en blokkeert DoS (Denial of Service) aanvallen met onze unieke aanpak.

  • In tegenstelling tot andere oplossingen blokkeren we de bron niet permanent, maar druppel de verbindingen en greylisten het IP van de aanvaller. Op deze manier verminderen wij het aantal false positives en klachten van klanten achter proxy-netwerken en NAT-routers.
  • We hebben een geautomatiseerd proces om onze greylist te herzien, je hoeft dus geen tijd te spenderen aan false positives.
  • Je kunt verschillende drempels voor verschillende protocollen aanmaken, en vervolgens afstemmen op jouw behoeften. Je kunt bijvoorbeeld maximaal 80 verbindingen voor HTTP en 150 verbindingen voor IMAP instellen.
  • BitNinja helpt ook uitgaande DoS-aanvallen te voorkomen, zodat uw provider niet overbelast of blokkeert.
  • Je hoeft geen van uw bestaande serverapplicaties te wijzigen om onze all-in-one beveiligingssuite te gebruiken. Apache, NginX, Lite HTTP, TomCat, GlassFish, ProFTP, PureFTP, VSFTP, Courier Mail, en nog veel meer zijn allemaal compatibel.

Geïnteresseerd in DDoS Detection? Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op. Wij beantwoorden je vragen over DDoS vallen en hoe deze tegen te gaan graag.

Vul je informatie in en wij nemen contact op.

TOP