Drupal hosting

Support is één van de belangrijkste onderdelen van ServerMeister. Een groot gedeelte van deze support gebeurt achter de schermen, proactief. Het is ons doel om mogelijke problemen voor te zijn, of op te lossen zonder dat u hier erg in heeft. U kunt denken aan het tijdig uitvoeren van upgrades, dichten van potentiële beveiligingslekken en het tegengaan van misbruik van uw Drupal website.

Waar moet ik beginnen?

Als je al een server hebt

Overstappen naar ons is gemakkelijk. Voor controlpanel (DirectAdmin of Plesk) virtuele servers kunnen wij de migratie uitvoeren. Maak je gebruik van een eigen systeem krijg je bij je nieuwe VPS een tijdelijke remote backup welke je kan gebruiken als migratie-machine voor je data.

Als je nog geen server hebt

Heb je een VPS besteld bij Servermeister.com, maar kom je er niet uit? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om contact met ons op te nemen. Op onze website is een uitgebreide kennisbank te vinden. Hier vind je veelgestelde vragen, maar ook een Helpdesk waarin je verschillende antwoorden terugvindt over VPS. Daarnaast kun je contact opnemen met ons via telefoon, e-mail of social media. Zo krijg je altijd de beste hulp wanneer je er met jouw VPS niet uit komt.

Geïnteresseerd in Drupal hosting? neem contact met ons op!

Wij beantwoorden je vragen en zorgen ervoor dat je bedrijf snel en naadloos migreert naar onze Drupal Cloud.

Meer weten over de mogelijkheden van Drupal?

Vul uw gegevens in, dan nemen we contact met u op.

TOP