Wat is een Virtual Private Server (VPS)?

Plesk Onyx is het complete control panel waarmee je jouw VPS inricht voor het maken en beheren van vele websites. Beheer nu zelf razendsnel al jouw domeinnamen, webhosting pakketten, databases en e-mail in één omgeving. Automatiseer een hoop server-taken en bespaar tijd!

VPS SSD. SNELLE SERVERS VOOR EEN BETAALBARE PRIJS

Onze reeks SSD virtuele servers zijn uitmate geschikt voor dagelijkse oplossingen. Je kunt met een druk op de knop controlepanelen zoals Plesk, DirectAdmin, WordPress, PrestaShop of Cpanel installeren.

Waar moet ik beginnen?

Als je al een server hebt

Overstappen naar ons is gemakkelijk. Voor controlpanel (DirectAdmin of Plesk) virtuele servers kunnen wij de migratie uitvoeren. Maak je gebruik van een eigen systeem krijg je bij je nieuwe VPS een tijdelijke remote backup welke je kan gebruiken als migratie-machine voor je data.

Als je nog geen server hebt

Heb je een VPS besteld bij Servermeister.com, maar kom je er niet uit? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om contact met ons op te nemen. Op onze website is een uitgebreide kennisbank te vinden. Hier vind je veelgestelde vragen, maar ook een Helpdesk waarin je verschillende antwoorden terugvindt over VPS. Daarnaast kun je contact opnemen met ons via telefoon, e-mail of social media. Zo krijg je altijd de beste hulp wanneer je er met jouw VPS niet uit komt.

Geïnteresseerd in een eigen VPS? neem contact met ons op!

Wij beantwoorden je vragen en zorgen ervoor dat je bedrijf snel en naadloos migreert naar onze cloud VPS.

Meer weten over de mogelijkheden van VPS?

Vul uw gegevens in, dan nemen we contact met u op.

TOP