Wat is WordPress WooCommerce VPS?

Een VPS is de ideale stap tussen webhosting en een eigen dedicated server. Een VPS is een virtuele server welke zelf of door ons wordt beheerd. Onze VPS-pakketten bieden krachtige servers in een globaal netwerk met sterke firewalls om aanvallen af te wenden. Speciaal voor gebruikers van WordPress met de WooCommerce plugin hebben wij WordPress / WooCommerce geoptimaliseerde servers. Deze servers zijn samengesteld door ons team van WordPress experts en leveren een gegarandeerde snelheidsverbetering ten opzichte van traditionele hosting.

Waar moet ik beginnen?

Als je al een server hebt

Overstappen naar ons is gemakkelijk. Voor controlpanel (DirectAdmin of Plesk) virtuele servers kunnen wij de migratie uitvoeren. Maak je gebruik van een eigen systeem krijg je bij je nieuwe VPS een tijdelijke remote backup welke je kan gebruiken als migratie-machine voor je data.

Als je nog geen server hebt

Heb je een VPS besteld bij Servermeister.com, maar kom je er niet uit? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om contact met ons op te nemen. Op onze website is een uitgebreide kennisbank te vinden. Hier vind je veelgestelde vragen, maar ook een Helpdesk waarin je verschillende antwoorden terugvindt over VPS. Daarnaast kun je contact opnemen met ons via telefoon, e-mail of social media. Zo krijg je altijd de beste hulp wanneer je er met jouw VPS niet uit komt.

Geïnteresseerd in een eigen VPS? neem contact met ons op!

Wij beantwoorden je vragen en zorgen ervoor dat je bedrijf snel en naadloos migreert naar onze cloud VPS.

Meer weten over de mogelijkheden van VPS?

Vul uw gegevens in, dan nemen we contact met u op.

TOP