Wat is (managed) webhosting?

Onze pakketten bieden alles voor de succesvolle start van jouw website. Een veilig onderkomen en hoge performance, zodat je site gewoon altijd lekker snel werkt. Je krijgt een heleboel gratis tools en apps, waarmee je direct aan de slag kunt! Binnen een paar minuten zet jij een WordPress-website online, dankzij Installatron. Daarnaast ben je zeker van de beste ondersteuning.

Geïnteresseerd in webhosting, neem contact met ons op?

Wij beantwoorden je vragen en zorgen ervoor dat je bedrijf snel en naadloos migreert naar onze cloud webhosting.

Waar moet ik beginnen?

Als je nog geen website hebt

Als je een website bouwt, begin je met het kiezen van een domein en een hosting pakket. Je kunt meteen beginnen met het installeren van je favoriete applicaties zoals Wordpress en het instellen van je e-mail, dit is allemaal inclusief. We helpen jou als je vastloopt of vragen hebt. Alle plannen zijn perfect voor het hosten van je website, en je zult binnen minuten klaar zijn om aan de slag te gaan.

Als je al een website hebt

Je website verhuizen naar ons is makkelijk en pijnloos. We verzorgen de volledige migratie, inclusief de migratie van je e-mails. Als je online aanwezigheid groeit of je je werk naar een hoger niveau wil tillen, kun je je resources in èèn klik verhogen. Kies een krachtiger pakket wanneer jij dat nodig hebt. Dit alles zonder je zorgen te maken over reboots, vreemde gebruikskosten, of downtime..

>

Wij migreren je data

Wij zijn geen traditioneel bedrijf. Wij werken wanneer het onze klanten uitkomt. Onze klanten willen eigenlijk maar één ding: dat het gewoon werkt. En dat een stel vakidioten ervoor gezorgd heeft dat de overstap naar onze cloud heel natuurlijk gegaan is.

TOP