All in one monitoring oplossing

In staat zijn om snel achter server downtime te komen, is cruciaal. Wij bieden een ruime hoeveelheid aan aanpasbare dashboards, data filters, en exporteerbare/inplanbare rapporten, zodat uw team direct aan de slag kan gaan om de oorzaak van problemen op te lossen.

Met het uitgebreide monitoringssysteem van Servermeister wordt uw omgeving 24x7 in de gaten gehouden. Mogelijke afwijkingen worden actief gesignaleerd, gedocumenteerd en onderzocht. Dat stelt ons in staat om uw systemen in top conditie te houden.

Maak kennis met Servermeister

Ervaar onze resultaaatgerichte aanpak. Plan direct een afspraak met een van onze professionals en bel 020 89 500 45 of stuur ons een email: [email protected]

Vier oplossingen in één dashboard.

Netwerk monitoring

Met onze On-Premise Poller is het mogelijk je netwerk gehele netwerk te monitoren. Zo zie je in een oogopslag wanneer een belangrijke router niet goed functioneert of wanneer een computer in het werkwerk veel dataverkeer verbruikt. Dit kan binnen en buiten je netwerk worden gemonitord.

Website monitoring

Controleer de prestaties van je websites en internetservices als DNS, FTP, SSL, SMTP, POP, URL's, API's en HTTPS. Dankzij schermafbeeldingen en hercontroles vanuit meerdere locaties zijn onze waarschuwingen en rapporten betrouwbaar.

Server monitoring

Server monitoring informeert je over uitvallen en volgt de prestaties jouw servers. Dankzij onze analyses bespaar je tijd in het oplossen van problemen. Voeg serverbeheer toe zodat ons team direct kan ingrijpen, ook als je er zelf niet bent.

Applicatie monitoring

Krijg inzicht in de manier hoe je applicatie werkt. Visualiseer web transacties van URL tot SQL query zodat je snel de bottleneck hebt gevonden.

TOP